ŠOK U BERANAMA NAKON UBISTVA / Otac petoro dece brutalno ubijen nekoliko stotina metara od kuće, meštani: “U tu kafanu gotovo nikad nije odlazio”

74

Velika tragedija potresla je u sredu veče Berane. Mirni čovek, i veliki radnik, kako ga opisuju komšije, otac petoro maloletne dece, Njegoš Milanović (40) usmrćen je u sredu oko 20.20 u kafani “Gradac” u prigradskom naselju Budimlja, nekoliko stotina metara od kuće u kojoj je živeo sa porodicom.

Njegoš je ranjen u tuči više lica u kojoj nije učestvovao, a smrt je konstatovana u Urgentnom centru bolnice u Beranama, navode Novosti.

– Sumnja se da je u naselju Budimlja, u jednom ugostiteljskom objektu došlo do sukoba između D. S. i NJ. M., nakon čega je D. S. upotrebom noža naneo povrede NJ. M. u predelu grudi. Zbog sumnje da je izvršio ubistvo lišen je slobode Davor Sujković (33) iz Berana – saopštila je policija nakon krvave tuče u kojoj je učestvovalo više osoba.

Komšije ne mogu da veruju da je usmrćen tihi i vredni Njegoš, koji se od malih nogu borio za koru hleba.

– U Budimlji, ali i u Beranama znaju da je bilo malo vrednih ljudi poput njega. Pravi domaćin – pričaju za “Novosti” komšije, koje govore da se nije libio nikakvog posla.

Građevinskim mašinama izvodio je razne radove, sekao drva, sušio meso i prodavao ga na pijaci u Beranama…

– Upravo su ga kobne večeri pozvali da donese suvo meso u kafanu, što je on i učinio. Inače, on u tu kafanu nije odlazio – priča čovek upoznat u detalje tragedije.

Sedeo s prijateljima za staolom

Prema njegovim rečima, Njegoš je sedeo za stolom sa Davorom sa kojim je bio dobar prijatelj.

Čim su mladići videli da je Njegoš ranjen, ubacili su ga u kola i krenuli prema bolnici.

– Stigli su brzo, međutim, on je kolabirao pre Urgentnog centra, u kome su lekari pokušali sve da ga spasu – kaže naš sagovornik.

Njegoševa braća su kršila ruke i čekala lekare da im saopšte kako im je brat. Međutim, spasa mu nije bilo.

Prema saznanjima “Novosti”, nesrećni čovek je zadobio tri rane nožem, u predelu kuka, leđa i grudi, koja je najverovatnije bila kobna.

Čekao šesto dete

Ubijeni Njegoš, za kojim tuguje cela Budimlja, bio je, kako kažu, brižni otac petoro dece i pažljiv suprug Marine, koja je uskoro trebala da mu rodi i šesto dete! Gotovo na svakoj fotografiji na njegovom profilu na jednoj od društvenih mreža nalazi se sa suprugom i decom, u svetinjama u čijoj odbrani je učestvovao sa celom porodicom. (Blic)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *