DAROVALI OD SRCA DA ADIN (6) IZ PRIBOJA OZDRAVI

29

ŠESTOGODIŠNJI Adin iz Priboja, koji se nekoliko godina borio i izborio sa najtežim stadijumom takozvanog Burkitovog limfoma, rado se druži sa zaposlenima u JP “Srbijašume” i za njih kaže da su oni oni njegovi “nazaboravni drugari i drugarice”.

Tumori su nestali, ali u naredne dve godine trajaće velika bojazan da se ne vrate.

Metastaza, koja mu je zahvatila nerve, uticala je na to da još ne može da hoda. Lekari veruju da će, uz odgovarajuće fizioterapije i neurorehabilitacije, ovaj bistri i hrabri dečak moći ponovo da prohoda.

Troškovi lečenja su bili veliki, oko 20.000 evra, pa su se u pomoć dečakovoj porodici uključili i zaposleni u preduzeću “Srbijašume”, koji su od srca dali novčanu podršku.

Nije samo novac bio u pitanju. Generalni direktor “Srbijašuma” Igor Braunović i njegovi saradnici ugostili su dečaka i njegove roditelje, družili se sa njima, omogućili im divne trenutke priređujući niz iznenađenja.

Adin se najviše radovao plavom šlemu, zastavi i trkačkoj stazi. Uživao je i u palačinkama kod svojih domaćina i stekao, kako je sam rekao, najbolju drugaricu Žaklinu sa kojom se teška srca rastao.

(Novosti)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *