Sandžaklijka se KUPA U LUKSUZU – Pokazala skupe parfeme i ROLEKS – evo ko je obasipa poklonima

34

Ćeka folkera Milana Topalovića Topalka Helena Topalović, koji su iz Nove Varoši, je prošle godine stala na ludi kamen, a čini se da joj je sve potaman.

Ako je sudeći po fotografijama koje objavljuje na mrežama, deluje da brak Heleni Topalović i tek kako prija i da zajedno sa svojim izbranikom uživa u luksuzu.

Iako svog supruga ne eksponira u javnosti, ne libi se da svoje provokativne fotografije i snimke redovno postavlja, ali ne hvali se samo svojojm lepotom već i materijalnim stvarima.

Naime, ona je na svom Instagram profilu pokazala kako je od zaove dobila skupoceni parfem, ali na sledećem storiju otkrila je statusni simbol u vidu sata marke Rolex koji krasi njenu ruku uz opis kako je srećna.

Kako pišu domaći mediji, njen suprug je biznismen koji poseduje zgradu u Dubaiju, a od kada su zajedno često borave na luksuznim destinacijama odakle Topalkova ćerka redovno izveštava svoje fanove kako se provodi.

Podsetimo, Helenu je tadašnji momak na spektakulran način verio u Španiji, nakon čeka gu se venčali u Beogradu, a kako je Topalko tom prilikom istakao, on je zetom zadovoljan sve dok je njegova mezimica srećna.

-Idealan zet je onaj sa kojim je Helena srećna i uspešna, a u njen izbor ne sumnjam- istakao je za Grand Online.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *