Vjenčanje pred otkazivanjem zbog sramnog poteza mladine porodice: Sve mi je presjelo!

44

Šok i iznenađenje koje je doživjela uoči svadbe, jedna mlada je morala da podijeli sa svima.

Saznanje da se njena porodica kladila poslije koliko vremena će njen vjerenik “zažaliti što ju je oženio” duboko je povrijedila, pa sada zbog toga planira da otkaže svadbu koja je bila zakazana za kraj augusta.

Za opkladu je, piše, saznala od rođaka sa kojim, je bliska, a kada je svoju familiju suočila sa saznanjem, oni su tvrdili da je to samo “naivna šala”.

var mpi_wi={userId:12439,siteId:101801,widgetId:103692,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=[mpi_wi];else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById(‘monadplugscript2’);if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement(‘script’);mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type=”text/javascript”,mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src=”//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v=”+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName(‘script’)[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)}

Ipak, iza njenih leđa su, tvrdi, govorili i da od vjerenika krije svoj pravi karakter, kako ne bi saznao prije svadbe kakva je ona zapravo osoba.

“Vjenčanje treba da bude krajem ovog mjeseca, ali planiram sve da otkažem i idem na sud. Rekli su mi da je njihova opklada bila šala, ali i da ja nisam poslušna domaćica, odnosno tip žene kakvu želi moj vjerenik. Moja zaova se čak našalila kako treba da pazim da moj vjerenik ne shvati ko sam do vjenčanja. Već sam bila uznemirena, ali je ona pogoršala stvari, pa sam svima rekla da ću otkazati vjenčanje – piše očajna buduća mlada.

Porodica joj je savjetovala da to ne čini, kao i da je nezgodno manje od mjesec dana prije svadbe svima saopštiti da je neće ni biti, ali mlada je ostala pri svom stavu.

Korisnici Redita su je odmah podržali, a mnogi su joj predložili da ipak održi vjenčanje, ali bez prisustva porodice.

  • Umjesto da otkažete vjenčanje, zabranite članovima svoje porodice da dođu”, “U ovom slučaju najbolja osveta je dobro proživljen život. Isto to se i meni dogodilo, a evo, suprug i ja smo preživjeli sve opklade i već smo 20 godina sretni zajedno”, pisali su ljudi.
var mpn_wi={userId:12439,siteId:101801,widgetId:103691,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById(‘monadplugscript’);if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement(‘script’);mpn_ns.id='monadplugscript’,mpn_ns.type=”text/javascript”,mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src=”//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v=”+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName(‘script’)[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *