LIJEPA TURKINJA / Pogledajte kako je popularna Šeherzada proslavila svoj 40. rođendan (Video)

31

Popularna turska glumica Berguzar Korel proslavila je svoj 40. rođendan, a tom prilikom podijelila je niz fotografija sa proslave koju su uveličali njen suprug i bliski prijatelji.

Berguzar koja dolazi iz poznate turske glumačke obitelji, svoju prvu ulogu ostvarila je u seriji “1001 noć” koja je dostigla svjetsku slavu, a upravo po toj seriji pamti je i publika iz Bosne i Hercegovine.

Glumica je tamo zaigrala kraj Halita Ergenca, a osim što su u seriji glumili partnere, to se zatim prenijelo i na njihov stvarni život. Par koji se vjenčao 2009. godine, i danas uživa u svojoj ljubavi, a sada su zagrljeni obilježili i njen 40. rođendan.

Na svom Instagramu, Berguzar je podijelila niz fotografija otkrivši kako je proteklo slavlje, a pritom se našalila sa svojim pratiteljima postavivši im zagonetku.

“Kad smo se upoznali, Halit je bio 7, a ja 18 godina mlađa od mojih sadašnjih godina. Koliko mislite da mi je godina?”, napisala je glumica, zahvalivši se svima koji su joj uljepšali rođendan.Nakon popularne serije glumica je promijenila svoj izgled, a dugu crnu kosu po kojoj je ostala prepoznatljiva u spomenutoj ulozi, zamjenila je kraćom frizurom koja ističe njene crte lica.

Na početku svoje romanse sa Halitom, Berguzar je imala 23 godine, a tada su oboje imali druge partnere, koje su potom ostavili. Kako bi uplovio u novu vezu, Halit je čak ostavio trudnu suprugu Gizem Soysaldi, koja je zatim odlučila pobaciti.

Par je početkom augusta proslavio 13. godišnjicu braka, a zajedno imaju i troje djece, sinove Alija i Hana te kćerku Lejlu.

Iako su kružile glasine kako se razvode, sretniji su no ikada, a često na svojim profilima dijele zajedničke trenutke.

Slavni glumački par trenutno je napravio pauzu od svijeta televizije. Žive u jednoj od najluksuznijih četvrti u Istanbulu, a svaki slobodan trenutak provode i u Londonu gdje imaju kuću.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *