“SEVERINA JE TUKLA MILANA I IGORA” – Jezive optužbe Mirjane Popović: “Htela je da me ubije, stalno nasrće na porodicu”

60

Sestra Severine Vučković, Mirjana Popović, tvrdi da je pevačica pokušala da je ubije u stanu njihove majke Ane u Splitu. Ona tvrdi i da je pop zvezda toliko agresivna, da je čak navodno tukla i bivše muževe Igora Kojića i Milana Popovića.

Marijana se juče oglasila prvi put nakon incidenta u Splitu i iznela jezive optužbe na sestrin račun.

– Severina ima ubilački nagon, agresivna je i luda! Ubola me je oštrim predmetom, a ja sam se branila! Posle toga nije zvala hitnu pomoć, što znači da je htela da me ubije. Mojoj porodici je teško da izađe na kraj s njom, jer konzumira razne narkotike, a ne želi da prihvati pomoć psihijatra i ode na lečenje. Stalno nasrće na porodicu, učiteljice, socijalne radnice… Pa, i na bivše partnere Igora i Milana! I njih je fizički napadala – tvrdi Marijana za Novu.

Marijana je navodno već prijavljivala Severinu, ali, prema njenim rečima, niko nije reagovao:

– Sve ovo je posledica nemara institucija. Prijavljivala sam je da zlostavlja našu majku Anu, kao i da mi preti. Jadna je država koja dopušta da se ovakve osobe pojavljuju u javnosti.

Severina je odmah reagovala na sestrine optužbe i zapretila joj tužbom.

– Izjave Marijane Popović poslata medijima su neistinite. Marijana Popović nije deo svoje primarne porodice dugi niz godina, svojom voljom.

Godinama se ne zna gde živi, ne održava porodične odnose, niti sa svojom rođenom ćerkom Mijom, niti sa majkom, a ni sa sestrom Severinom o kojoj iznosi teške klevete i podnosi lažne prijave”, piše u početku saopštenja.

– Naime, nakon što svoju sestru nije videla sedam godina, jedinu ćerku pet godina, a unuka nije videla nikad u životu.

(Blic)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *