Ovo su mladići iz Sjenice i Tutina poginuli u Nemačkoj: Stradali u stravičnom sudaru

40

Mladići Dženis Hadžić iz Tutina i Feizal Mujović iz Sjenice poginuli su u stravičnom udesu koji se dogodio u blizini Hanovera u Nemačkoj, kada je “golf” u kome su bili sa dvojicom državljana Turske udario u “mercedes” u kome se nalazila porodica.

Prijatelji stradalog Hadžića i Mujovića na društvenim mrežama objavili su njihove fotografije i obavestili najmilije da su stradali. Pored fotografija stavili su i tužne emotikone i srca. Stravična nesreća, kako prenosi Bild, dogodila se u sredu uveče u 19.25 časova.

„Dvojica mladića iz golfa, koja su imala 17 i 19 godina, na mestu su ostala mrtva, treći je preminuo dan kasnije u bolnici. Vozač ‘golfa’ koji je imao samo 20 godina podlegao je teškim povredama na intenzivnoj nezi i preminuo je u petak“, saopštila je nemačka policija.

Do nesreće je, kako izveštavaju nemački mediji, došlo kada je “golf” sa mladićima iz Srbije i Turske iznenada prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u porodični terenac marke “mercedes”.

“U ‘mercedesu je bila porodica. Teže su povreženi baka (73), deka (76) i majka (37), dok su otac (43) i ćerka (2) zadobili samo lakše povrede”, navodi Bild i dodaje:

“Scena na mestu nesreće bila je jeziva, krhotine stakla razletele su se po putu, plastični i metalni delovi automobila bili su svuda rasuti. Golf je bukvalno bio zaglavljen u mercedesu”.

Na mesto nesreće poslata su čak tri spasilačka helikoptera, šest vozila hitne pomoći i 100 vatrogasaca.

Služba za saobraćajne nezgode počela je da istražuje uzrok nezgode. Šteta na vozilima procenjena je na 57.000 evra.

(Nova.rs)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *