SNAHA SVEKRVI NA VESELJU OPALILA ŠAMAR I POLILA JE VINOM! Posle neviđenog incidenta u Priboju, marica razvozila goste! EVO NA ČIJU STRANU JE STAO SIN

34

Proslava upriličena povodom krštenja u jednom pribojskom restoranu pretvorila se u pravu dramu koja se već danima prepričava u opštini na Limu, jer kako kažu, nikad se nije desilo nešto slično.

Da nešto nije u redu videlo se kada je otac deteta koje se krstilo krenuo da napusti slavlje, a onda je sve kulminiralo kada je njegova žena, preciznije snajka porodice napala svekrvu.

“Tu su međuljdski odnosi očigledno odavno narušeni. Snajka je prišla do svekrve iz sve snage joj lupila šamar i polila vinom. Svi gosti su ostali, pa malo je reći, zatečeni prizorom koji su videli. Nakon toga se vratio sin i stao na stranu svoje žene, takođe je napao majku”, prepričavaju za RINU Pribojci.

Nakon što je snajka napala svekrvu, na veselju je nastao pravi karambol i više se nije znalo ko koga tuče. Na lice mesta odmah su došli pripadnici policije i ekipe Hitne pomoći, prenosi RINA.

“Dve marice su razvozile razjarene goste. Najgore je prošao snajkin ujak kom je razbijen nos, a jedna gošća morala je čak i da prenoći u bolnici zbog zadobijenih povreda jer je u čitavoj toj gužvi pala niz stepenice i slupala se”, kaže izvor upućen u situaciju. (Rina)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *