ELMA ELFIĆ ZUKORLIĆ O OSTANKU NA FUNKCIJI: Prva lijepa vijest nakon NAPUŠTANJA rodnog grada! A EVO ŠTA JOJ JE MUFTIJA OSTAVIO KAO ZADATAK

27

Nakon teške odluke da napustim sa decom svoj rodni grad, informacija o imenovanju na poziciju pomoćnika ministra je došla kao prva lepa vest u našim životima, rekla je za Kurir Elma Elfić, druga supruga osnivača i bivšeg lidera Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića, koja je postavljena za pomoćnicu ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

– Raduje me činjenica da ću u narednom periodu nastaviti da radim sa timom ljudi sa kojima sam u predhodmom mandatu ostvarila divnu komunikaciju, saradnju i profesionalni odnos.

Rahmetli Muftija mi je u zadnjoj godini svoga života dao dva važna zadatka: predložio me je, a nakon toga sam i izabrana za predsednicu Univerziteta, i time postala prvi njegov saradnik kojem je za života ustupio, u potpunosti rukovođenje tom ustanovom.

Znam da bi danas bio ponosan jer sam ostvarila njegov dugogodišnji san i doprinela razvoju Univerziteta u zemlji i svetu. Drugi zadatak je svakako imenovanje na poziciju pomoćnika ministra, te sama činjenica da i dalje ostajem na toj poziciji govori da sam i taj amanet uspešno ponela – rekla je Elfić.

Kako je Kurir već objavio, Vlada Srbije postavlila je predsednicu Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru Elmu Elfić za pomoćnicu ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, objavljeno je u Službenom glasniku.

Ona će biti zadužena za rukovođenjem Sektorom za unapređivanje ljudskih i manjinskih prava u obrazovanju, a tromesečni mandat počeo joj je danas.

Elfićeva se na mestu pomoćnice ministra prosvete nalazi od septembra prošle godine.

(Kurir)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *