Uhapšeni huligani u Novom Pazaru koji su razbili izloge na biletarnici fudbalskog kluba Novi Pazar

50

Policija u Novom Pazaru uhapsila je danas dvije osobe E.B. i I.B, za koje se sumnja da su razbili izloge na biletarnici fudbalskog kluba Novi Pazar.

Podsjetimo, Fudbalski klub Novi Pazar oglasio se saopštenjem nakon napada na njegove prostorije.

Kako je navedeno na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama ovog kluba, dvojica napadača razbili su staklo na biletarnici stadiona tima sa Jošanice:

„Kamere koje se nalaze u blizini objekta zabeležile su dva mladića sa fantomka i prekrivenim registracionim oznama na motociklu, kako gađaju kamenicama prema izlogu biletarnice. Uprava kluba je prijavila policiji ceo slučaj, a nadležnim organima su predati snimci incidenta.

Radi se o predstavnicima dela navijača, koji inače izazivaju incidente zbog kojih je klub kažnjavan više puta. Ovoga puta razlog je taj što klub ne želi da finanasira odlazak navijača na utakmice van Novog Pazara.

Očito je da ovi lažni navijači nastoje da glume i oponašaju navijače Zvezde i Partizana i da svoje navodno navijanje unovče i napalate. Takvi navijači Novom Pazaru nisu potrebni i sada su policija i tužilastvo na potezu“, navedeno je u saopštenju ovog kluba.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *