VIDEO / Studenta iz Crne Gore su pitali šta misli o političkim dešavanjima u zemlji, odgovorio je iz srca i sve nasmejao do suza

46

Evo kako možete prvi vidjeti ekskluzivne vijesti sa Sandzaklive.rs portala na svom facebooku / Pogledaj → OVDJE

Student iz Crne Gore preko noći je postao viralni hit, kada su ga zaustavili na ulici i upitali naizgled jednostavno pitanje – da prokomentariše mandatara za sastav vlade, a zbog njegovog odgovora svi se drže za stomak od smeha.

“Da li smatraš da je Lekić pravi izbor za mandatara?”, upitala je reporterka mladića na ulici. Odluka da joj odgovori iskreno i opravda zbog čega ne može da joj da svoj komentar na pitanje, privukla je simpatije velikog broja korisnika društvenih mreža.

“Ne znam. Ja studiram, bukvalno, političke nauke, ne znam šta je skupština. Treća sam godina, tako da baš ti veze nemam. Ne znam što sam upisao ovo iskreno! Tako je…”, odgovorio je on.

Iako nije poznato gde je snimak tačno nastao, kao ni da li je namešten, odgovor studenta je sve dobro nasmejao, a prema komentarima sa društvenih mreža, čini se da mnogi studenti mogu da se poistovete sa njim.

“Svi posle svakog faksa”, “Budući ministar”, “Bog haahahah”, “Biće dobar političar pokazao se”, “Hahahaha kakav majstor”, “Direktor”, nizali su se komentari.

Pogledajte video :
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *