UZNEMIRUJUĆE! Isplivao SNIMAK LIKVIDACIJE vođe škaljaraca: Vukotiću prišli na motoru i ispalili 4 hica! (VIDEO)

35

Jovan Vukotić (42), vođa škaljarskog klana, brutalno je likvidiran u Istanbulu, a sada je isplivao i snimak egzekucije.

Zabeleženo je da je Vukotić, koji je ilegalno ušao u Tursku, stradao u oružanom napadu dvojice napadača na motoru u istanbulskoj četvrti Šišli, dok su njegova supruga, dete i vozač preživeli napad.

Odeljenje za borbu protiv organizovanog kriminala i Obaveštajni ogranak istanbulske policije pokrenuli su opsežnu istragu o ovom napadu.

Nakon sprovedene istrage utvrđeno je da je napad izveo Radoje Živković, inače šef kriminalne organizacije Kavač, preko svojih veza u Turskoj. U akciji hapšenja sprovedenoj 16. septembra uhapšeno je ukupno 12 osoba, među kojima su Živković i Zdravko Perunović.

Sada su se pojavili novi detalji, kao i snimak likvidacije. Vukotića, vođu škaljarske bande, sa četiri metka likvidirao je ubica koji se motociklom približavao njegovom automobilu.

Vođa kriminalne organizacije Bariš Nek, koji je za atentat dobio 1,5 miliona evra od rivalske bande Kavač, naredio je svojim ljudima da “ubiju Vukotića”, prenose turski mediji.

Tokom pretresa zajedno s osobama zaplenjeno je 11 lažnih ličnih karata, šest lažnih pasoša i dva komada oružja koja je korišćeno u incidentu.

Pogledajte video :
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *