Čeda Jovanović priznao da je KORISTIO DROGU: “Naravno da sam probao! Svojoj deci moram da objasnim sve”

60

Čeda Jovanović je istakao da postoji mnogo neistina koje su o njemu pisane, i da je jedna od grešaka ta što je dozvolio da se u javnosti izgradila slika o njemu, koja nema veze sa onim što je on zaista.

– Ima mnogo gluposti. Ostavljam to za sobom, ali ima mnogo stvari zbog kojih se kajem. Ne postoji način da demantuješ neku laž o sebi. Najveća glupost je što sam dozvolio drugima da naprave neku sliku o meni – rekao je Jovanović.

– Kada me upoznaju vide da sam drugačiji čovek – dodaje Čeda.

Političar je otvoreno pričao o korišćenju narkotika.

– Imam četvoro dece koji više nisu toliko mali. Mihailo govori sedam jezika, Anđelija sa 12 godina više govori na engleskom i francuskom nego na srpskom. Šta oni sve znaju, jel vi mislite da ja mogu da živim sa njima, a da ne razgovaram o ekstaziju, MDA, džointnu, alkoholu… To su stvari koje me prestrave – kaže Jovanović i dodaje:

– Naravno da sam probao, ali to nema nikakve veze sa glupim pričama.

– Ko je živeo u Beogradu osamdesetih, a nije povukao džoint, taj laže. Ali da ja sa pedeset godina gutam eksere, to je potpuno smešno. Svojoj deci moram da objasnim šta je to… Ne moraju da gurnu ruku u vatru da vide šta je – zaključio je za “Kurir” Jovanović, koji ne krije da voli sport.

(Blic, Kurir)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *