Ovo je stradali učesnik džipijade iz Novog Pazara: Vozilom se prevrnuo na nepristupačnom terenu

200

Izet Bronja (47), off-roud vozač koji je nastradao juče kod Ivanjice posle džipijade, biće sahranjen danas u Novo Pazaru, nakon molitve koja će biti obavljena u porodičnoj kući.

Podsetimo, Bronja je nastradao juče po završetku ekstremne trke, kada su od cilja vozači krenula nazad ka mestu okupljanja.

„Nastradali muškarac prevrnuo se na izuzetno nepristupačnom terenu. Njegove kolege koje su išle za njim odmah su pritčale kako bi mu pomogle i prenele ga do saniteta, ali je, nažalost, preminuo od zadobijenih povreda“, ispričali su očevici.

Od nastradalog vozača na društvenim mežama oprostiloase i grupa „Off-Road Novi Pazar 4×4“ čiji je Bronja bio član, a veliki broj prijatelja i kolega sa nevericom i tugom su dočekali ovu informaciju.

„Brate naš Izo, prijatelju, duže i učitelju ovog sporta Allah ti dženet podario, ostaćeš nam u sećanju kao jedan od najiskusnijih vozača ovog sporta. Zivećeš u našim srcima večno“, napisao je jedan od kolega.

„Najiskrenije saučešće porodici i prijateljima iz kluba. Bog neka mu se smiluje, oprosti grehe i uvede ga u raj“, oprostile su se kolege.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *