Saobraćajna nezgoda kod Pljevalja

55

Do udesa je došlo kada je vozač koji je upravljao putničkim motornim vozilom iz sa sada neutvrđenih razloga izgubilo kontrolu nad vozilom koje je potom sletjelo sa kolovoza u obližnju četinarsku šumu

Sinoć jedan sat posle ponoći na putu Pljevlja-Đurđevića Tara u Vilićima došlo je do saobraćajnog udesa u kojem je učestvovalo jedno putničko vozilo, javlja PV Informer.

U vozilu marke “seat ibiza” koje se kretalo iz pravca Pljevalja nalazila su se dva lica koja su u udesu zadobila lakše tjelesne povrede i kolima Hitne medicinske pomoći su transportovana u pljevaljsku bolnicu.

Do udesa je došlo kada je vozač koji je upravljao putničkim motornim vozilom iz sa sada neutvrđenih razloga izgubilo kontrolu nad vozilom koje je potom sletjelo sa kolovoza u obližnju četinarsku šumu.

Na vozilu je pričinjena velika materijalna šteta, a srećom izbjegnute su teže posledice.

Za vrijeme trajanja uviđaja od strane službenika pljevaljske policije saobraćaj na pomenutom putnom pravcu nije bio u prekidu, već se odvijao jednom kolovoznom trakom.

Na licu mjesta su bili i pripadnici Službe zaštite i spašavanja Opštine Pljevlja koji su posle okončanja uviđaja izvršili pranje saobraćajnice.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *