/VIDEO/ U razmjeni vatre sa policijom ubijen Fadil Koljenović

79

Beranac Radovan Aletić navodno je priznao policijskim inspektorima da je jutros, nešto nakon pet sati, bacio bombu u dvorište kuće njihovog kolege Mervana Eća, saznaju „Vijesti“.

On se sumnjiči da je zajedno sa Fadilom Koljenovićem izvršio to krivično djelo na štetu policajca Eća.

Koljenović je ubijen u policijskoj akciji na rasvjetljavanju tog događaja. Rečeno je da je on pucao na policiju nakon čega su oni upotrijebili vatreno oružje.

U pucnjavi je Koljenović teško ranjen, a usljed zadobijenih povreda preminuo je u Kliničkom centru Crne Gore.

Prema istim informacijama, on je otvorio vatru na policiju koja je sprovodila istragu bacanja eksplozivne naprave na kuću njihovog kolege Mervana Eća.

Incident se dogodio u podgoričkom naselju Konik.

„Preduzimajući intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju događaja u kojem su jutros u dvorište porodične kuće koju koristi policijski službenik, bačene dvije eksplozivne naprave od kojih je jedna aktivirana, policija je identifikovala dva osumnjičena lica F.K. i R.A. Prilikom lišenja slobode u naselju Konik, lice F.K. je otvorilo vatru u pravcu policijskih službenika, nakon čega su policijski službenici upotrijebili vatreno oružje usled čije upotrebe je F.K. teško ranjen i prevezen u Klinički centar Crne Gore na ukazivanje ljekarske pomoći. On je usled zadobijenih povreda preminuo“, saopšteno je iz Uprave policije.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *