Milo Đukanović: Cilj je Crnu Goru vratiti u sastav Velike Srbije, izvođač radova je Abazović

60

Cilj je Crnu Goru vratiti u sastav Velike Srbije i time bi bile ispunjene želje i Velike Rusije i Velike Srbije. Jasno je da danas oni imaju izvođače radova u Cnoj Gori na tom planu a izvođač radova je aktuelni predsjednik Vlade, kazao je danas predjednik Crne Gore Milo Đukanović.

On je to rekao nakon što danas u parlamentu nije usvojen Dnevni red da se raspravlja o njegvom prijedlogu za skraćenje mandata Skupštini.

“Oni koji ne žele dobro Crnoj Gori žele institucionalnu paralizu. Nijedan od 18 kandidata sudija Ustavnog suda nije dovoljno dobar jer je namjera da Ustavni sud ne bude funkcionalan”, kazao je on novinarima.

Znam koje su aktivnosti vodili državni organi

Govoreći o jučerašnjim hapšenjima, Đukanović je kazao da zna za aktivnosti koje su državni organi vodili.

“Informacije su takve prirode da nisu za javnu upotrebu. U međuvremenu je pribavljeno dovoljno dokaza. Pozdravljam inicijativu nadležnih organa. Ovdje vidimo da neki manje – više otvoreno služe interesima drugih dezava.

To sve mora doći na dnevni red. Varaju se ljudi ako misle da mogu zauvijek da nekažnjeno ruše državu. Prije ili kasnije to će završiti sa krivično-pravnom odgovornošću onih koji su plaćenički služili tuđim interesima”, naglasio je predsjednik Crne Gore.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *