Djevojka nestala prije dva dana, maćeha neutešna: “Plašim se da je negdje zatočena, zatvorena”

95

“Javila se navodno sa nekog lažnog profila i rekla da je u Beogradu kod nekog momka, Đorđa. Bili smo u policiji, prijavili. Oni su tog dečka pronašli i celu kuću mu pretresili. On nju ne poznaje, pogledali su i kuću, od nje nema ni traga”.

Reči su Duške Boberić, maćehe Tanje Dimić (18) iz Žablja, koja je nestala u petak.

Dva dana od Tanjinog nestanka, Duška navodi da još uvek nema nikakvih informacija o Tanji.

– Ja sam joj maćeha, ali sam je odgajala od malih nogu. Gledam je kao rođeno dete. Ništa se nije dogodilo, nismo se svađali. Samo je rekla da ide da prošeta i to je jedino što znamo. Uverena sam da nešto nije uredu. Ona nikada ništa slično nije uradila. Imala je sve, slobodu, komotnost, nije bila maltretirana, nije gladna ni žedna kroz suze navodi zabrinuta žena – rekla je ona za Nova.rs.

Duška navodi da se plaši da je Tanja navučena na lažni profil, a potom oteta.

var mpi_wi={userId:12439,siteId:101801,widgetId:103692,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=[mpi_wi];else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById(‘monadplugscript2’);if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement(‘script’);mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type=”text/javascript”,mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src=”//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v=”+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName(‘script’)[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)}

– Plašim se da je ona negde zatočena, zatvorena jer ona ovo nikada nije radila. Poznajem je kao svoj dlan – jecajući navodi naša sagovornica.

Kako navodi, ona Tanju nije ni čula ni videla, pa samim tim, ne može da garantuje da je ona poslala poruu sa lažnog profila.

– Tanja, sine, ukoliko vidiš ovaj tekst, molim te se samo javi da si živa i zdrava – rekla je ona.

Podsetimo, Tanja je na sebi u trenutku nestanka imala crnu jaknu, duks i helanke.

var mpn_wi={userId:12439,siteId:101801,widgetId:103691,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById(‘monadplugscript’);if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement(‘script’);mpn_ns.id='monadplugscript’,mpn_ns.type=”text/javascript”,mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src=”//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v=”+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName(‘script’)[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *