Dodikova deca slavila u majicama sa Putinovim likom (FOTO)

46

Centralna izborna komisija BiH još uvek nije izašla sa jasnim preliminarnim rezultatima ko je pobedio a ko izgubio na opštim izborima koji su juče održani u BiH.

Međutim, slika je jasna za članove Predsedništva BiH, gde je kanididat SNSD Žejka Cvijanović pobedila Mirka Šarovića iz SDS, Denisa Bećirovića koji je ubedljivo pobedio Bakira Izetbegovića iz SDA, dok je za hrvatskog člana Željko Komšić novi – stari član Predsedništva jer je porazio Borjanu Krištu iz HNS-a.

U Republici Srpskoj, sudeći prema ponašanju kandidata i ažuriranim rezultatima CIK, još nije jasno ko će biti predsednik i potpredsednik RS.

Milorad Dodik, proglasio je rano jutros izbornu pobedu u utrci za predsednika RS, a isto je učinila i njegova protivnica Jelena Trivić.

Tokom izborne noći, slavili su i jedni i drugi, a mnogo pažnje na društvenim mrežama izazvala je objava Dodikovog sina i ćerke Igora i Gorice. Oni su izborne rezultate proslavili obučeni u majice na kojima su Milorad Dodik i Vladimir Putin, prenosi N1.

Nekoliko dana pre izbora Dodik je u Rusiji imao i sastanak sa ruskim predsednikom, jedan je od retkih državnika iz Evrope koji je posetio Putina.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *