Pljevlja: Sjutra Dan žalosti povodom tragične smrti dva mladića

52

Dan žalosti obilježiće se isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine Pljevlja, javnim službama, ustanovama i preduzećima čiji je osnivač Opština, objektima mjesnih zajednica i drugim ustanovama na teritoriji Pljevalja

Povodom tragične smrti mladića koji su sinoć stradali u saobraćajnoj nesreći, Opština Pljevlja proglašava 7. oktobar 2022. godine Danom žalosti, prenosi PV informer.

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod TE Pljevlja poginula dvojica mladića, a dvojica teško povrijeđena
Obilježavanjem Dana žalosti povodom tragično preminulih mladih sugrađana, pokazujemo dužan pijetet stradalim čiji je prerani odlazak bolan i nenadoknadiv ne samo za porodice, već i za grad u cjelini i time iskazujemo solidarnost i duboko saosjećanje sa njihovim porodicama.

Dan žalosti obilježiće se isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine Pljevlja, javnim službama, ustanovama i preduzećima čiji je osnivač Opština, objektima mjesnih zajednica i drugim ustanovama na teritoriji  Pljevalja.

Lokalni javni emiter Radio televizija Pljevlja će svoj program prilagoditi obilježavanju Dana žalosti. Elektronski i drugi mediji na teritoriji opštine Pljevlja, organizatori javnih programa i sadržaja dužni su da svoje programe i sadržaje prilagode obilježavanju Dana žalosti.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *