U teškoj saobraćajnoj nesreći u Pljevljima poginula dvojica mladića, a dvojica teško povrijeđena

49

Uzrok ovog teškog saobraćajnog udesa sa smrtnim posledicama utvrdiće istraga

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23 sata na magistralnom putu Pljevlja – Đurđevića Tara, kod TE Pljevlja, u putničkom vozilu marke „pasat“ pljevaljskih registarskih tablica poginula su dvojica mladića, dok su dvojica mladića teško povrijeđena.

U saobraćajnom udesu je učestvovalo teretno motorno vozilo Rudnika uglja Pljevlja i putničko motorno vozilo. Usled jakog kontakta putničkog motornog vozila sa teretnim vozilom, od siline udara na srednjoj osovini teretnog vozila su otpali točkovi, piše PV Iformer.

Saobraćajni udes se desio na mjestu gdje vozila Rudnika uglja natovarena ugljem sa sporednog puta prelaze preko magistralnog puta na dio puta koji pripada termoelektrani. Na licu mjesta su više sati bili pripadnici Službe zaštite i spašavanja opštine Pljevlja i Centra bezbjednosti Pljevlja, a saobraćajnica je do 3: 50 časova bila zatvorena za saobraćaj zbog vršenja uviđaja.

Gradom su sinoć u više navrata prolazila ambulantna vozila sa rotacijom i uključenim sirenama. U opštu bolnicu Pljevlja su neposredno posle saobraćajnog udesa dopremljena četiri lica iz putničkog vozila.

U ovom tragičnom događaju dva lica inicijala Č.O i Č.I su izgubila život, dok su dva lica inicijala K.M i B.B teško povrijeđena.

Uzrok ovog teškog saobraćajnog udesa sa smrtnim posledicama utvrdiće istraga.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *