Ukrajinci snimili kako obaraju ruski avion: Eksplozija zaparala nebo, vatrena lopta se stuštila ka zemlji

45

Ruski Su-34 leteo je nisko iznad zemlje, pre nego što ga je pogodio ukrajinski PVO

Ukrajinska protivvazdušna odbrana oborila je ruski borbeni avion u istočnom delu zemlje.

Na snimku na početku teksta vidi se kako ruski Su-34 leti nisko iznad istočne Ukrajine, pre nego što ga iznenada pogađa ukrajinska protivvazdušna odbrana, što je dovelo do eksplozije.

Ruski avion počeo je da pada na zemlju, a onda je eksplodirao u ogromnu vatrenu loptu.

– Ukrajinski PVO sistemi oborili su ruski avion Su-34 tokom kontraofanzive na istoku – navodi u saopštenju regionalni teritorijalni centar Černigova.

Ukrajinska kontraofanziva potisnula je rusku vojsku u istočnom i južnom delu zemlje i povratila veliki deo teritorije.

var mpi_wi={userId:12439,siteId:101801,widgetId:103692,widgetType:0};if(void 0===mpi_ref)var mpi_ref=[mpi_wi];else mpi_ref.push(mpi_wi);var mpi_sid=document.getElementById(‘monadplugscript2’);if(!mpi_sid){var mpi_dt=new Date,mpi_ns=document.createElement(‘script’);mpi_ns.id='monadplugscript2',mpi_ns.type=”text/javascript”,mpi_ns.defer=!0,mpi_ns.src=”//cdn.monadplug.com/format/in-text/js/hood.js?v=”+mpi_dt.getYear()+mpi_dt.getMonth()+mpi_dt.getUTCDate()+mpi_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName(‘script’)[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpi_ns,pmn_os)}

Nakon što se borba uglavnom prebacila u region Donbasa, Moskva je u ponedeljak lansirala raketne napade na Kijev i druge gradove, koji se nalaze stotine kilometara daleko od fronta.

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je na sednici Saveta za bezbednost da su ti napadi odmazda zbog eksplozije na Krimskom mostu tokom vikenda, za koju je optužio Kijev. Putin je zapretio Ukrajini oštrim odgovorom ako se napadi na ruskoj teritoriji nastave.

Pogledajte video :

var mpn_wi={userId:12439,siteId:101801,widgetId:103691,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById(‘monadplugscript’);if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement(‘script’);mpn_ns.id='monadplugscript’,mpn_ns.type=”text/javascript”,mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src=”//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v=”+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName(‘script’)[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *