Salih Hot: Stekli su se uslovi za uvođenje prinudne uprave u Tutinu

55

Predsednik opštine Tutin Salih Hot rekao je danas, nakon što ni u 12 sati nije održano skupštinako zasedanje, da su se stekli uslovi za uvođenje prinudne uprave.

-Neki su preuzeli odgovornost za sve što će se dešavati. Nije više odgovornost na mojoj partiji i na meni, neko je hteo da na ovaj način rešava pitanja naših građana. Žao mi je, nezgodno je vreme, trebalo je do kraja godine da završimo neke započete projekte. Počinje zima, potrebno je obezbediti ogrev za našu decu u školama, rekao je Hot.

On je rekao da je opština sada u težoj situaciji i da ne zna kako će biti dalje.

-Sve sam pokušao i dalje ću pokušavati da sve funkcioniše kako je trebalo. Stekli su se uslovi za uvođenje prinudne uprave jer je istekao rok za održavanje sednice Skupštine. Sada je sve na organima koji su za to zaduženi i koji mogu da uvedu prinudnu upravu. Žao mi je, pre svega, kao čoveku ali mislim da druge odborničke grupe nisu svesne odgovornosti, kazao je Hot.

-Prinudnoj upravi samo ime kaže da nije dobra jer se tu donose neke druge mere. U toj prinudnoj upravi odluke donosi mali broj ljudi i bojim se da neće biti uspešna, rekao je Hot.

(infolid)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *