MLADIĆ (22) iz BiH TRAŽIO POSAO, poslodavac ga SNIMAO PA GA ISMEJALI! On u očaju digao ruku na sebe

87

Mladić M.D. (22) iz Laktaša ubio se nakon što se na društvenim mrežama masovno delio video snimak na kom traži posao na jednoj pumpi.

– Stop nasilju nad radnicima, a ovima koji su zbog snimka poslali u smrt mladog čoveka mogu poručiti, njegova smrt je vama na duši – napisano je na Fejsbuk profilu grupe „Crna lista poslodavaca RS“.

Oni su objavili status koji se širi društvenim mreža.

– Jedan vrijedni dječak je samo tražio posao, ali nije imao sreću na tom putu (zbog video snimka koji se dijelio na mrežama, izvršio je samoubistvo), pa je odlučio da ide na neko drugo, neko bolje mjesto, gdje ima ljudi… Nadam se, da će na tom putu dobiti svoja krila i da će odleteti u raj, da mu se povređena dječja duša smiri… M. D. je danas zauvijek otišao, a samo je tražio posao… Zadnje što je rekao je: “Ne mogu ja ovo izdržati”. Mirno spavaj dobri dječače, neka te anđeli čuvaju – navodi se u tom Fejsbuk statusu.

Sudeći po komentarima koji ljudi ostavljaju, mladić je na jednoj benzinskoj pumpi tražio posao gde je ismejan. Korisnici mreža pišu da znaju koja pumpa je u pitanju i da su prepoznali osobu koja sa mladićem razgovara.

“Ja ovog momka znam godinama. Divno dijete bio. Ružno i žalosno i na dušu svakom od tih”, “Velika tuga za porodicu, počivaj u miru dobri dječače. I sramota za čitave Laktaše i za sve ljude koji su se mogli smejati ovom nedužnom djetetu koje je pokušavalo da se bori”, “Smeju se momku koji traži posao… Stvarno je vrijeme za atomsku”, neki su od komentara.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *