(FOTO) “IZGLEDAO JE KAO DA JE ZASPAO””VOLEO JE LJUDE, nikada nikoga nije uvredio…”

78

Komšije i ujedno bliski prijatelji porodice pokojnog mladića Mladena Dulića iz Laktaša još uvek ne veruju da dečaka nema.

Borislav Drljača, prvi komšija priča da se radilo o pristojnom i uzornom dečaku i dobrom komšiji koji je volio život.

– Voleo je ljude, nikada nikoga nije uvredio. Bio je vredan, radio je, kao i njegovi roditelji. Oni ovo nisu zaslužili – priča Boro, piše Srpskainfo.

Kaže da je juče oko 15 časova čuo jauke, te da u prvi mah nije mogao ni naslutiti šta se dogodilo. Međutim, sve se promenilo u par sekundi, a užas koji ga je savladao bio je previše tragičan da bi se kako kaže, mogao opisati rečima.

Brzo su došli policija i lekari i obavljen je uviđaj. Mladen je izgledao kao da je zaspao. Zamotali smo ga u deku i odneli u mrtvačnicu – prisetio se trenutaka Boro koji će ga pratiti dok je živ.

– Sistem je loš, ovakve stvari se ne smeju više nikada dogoditi. Mladen nikome nažao nije učinio, a na kraju je digao ruku na sebe, jer nije mogao izdržati podsmeh na društvenim mrežama – ispričao je Drljača za Srpskainfo.

Borislav Drljača
Foto: Miomir Jakoviljević / Ringier
Borislav Drljača

Dodaje kako je nekoliko trenutaka pre tragedije, mladić popio kafu sa podstanarima, te da je rekao : “Ne mogu ja ovo izdržati”. Ni tada niko nije shvatio ozbiljno reči dvadesetdvogodišnjeg mladića. Nažalost, Mladen je ubrzo otišao u pušnicu iza porodične kuće i obesio se.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *