U Novom Pazaru otvoren restoran samo za žene

122

U Novom Pazaru godinama unazad postoje ženski termini na bazenima, spa centrima i teretanama, ovih dana u Novom Pazaru otvoren je i restoran isključivo samo za žene.

Ova informacija o restoranu samo za žene probudila je veliko interesovanje kod ove populacije u Novom Pazaru, i ako je javnosti dugo poznato da žene u ovom gradu imaju i odvojen termin za kupanje u bazenu, ipak je restoran novost i kao takav prvi na ovim prostorima.

Samira Avdović, žena koja je realizovala ideju ovog restorana kaže da joj je cilj da se sve žene osjećaju kao kod kuće, komotno i dobiju svoje vrijeme za kafu, ukusnu večeru i razgovor sa prijateljicama.

“Vjerujem da svaka žena, nakon radnog dana, iskreno želi popiti kafu van grada ili večerati sa svojom najbližom prijateljicom. Upravo zbog toga došla sam na ideju da pokrenemo ovaj restoran gdje će žene moći da dođu, opuste se, razgovaraju, lijepo se provedu i odmore.

Ona je rekla da vjeruje da će svaka žena, nakon radnog dana, iskreno željeti da popije kafu u ambijentu ovog restorana grada ili da večera sa svojom najbližom prijateljicom upravo u njenom restoranu, kao da je zbog toga došla na ideju da pokrene ovaj restoran u kojem će žene moći da dođu, opuste se, razgovaraju i naravno da se lepo provedu i odmore.


Samira Avdović

Maida je jedna od žena iz Novog Pazara koja je posetila ovaj restoran, ona kaže da je ovakav jedan restoran trebao odavno da se otvori:

“ Odavno je trebao da se otvori ovakav restoran, u šanku, u kuhinji, svuda su samo žene, što nam daje jedan osećaj opuštenosti i mira. Drago mi je da imamo ovakav restoran u kojem možemo da pobegnemo od gradske buke i uživamo u prelepom ambijentu „.

U restoranu koji nosi ime Ceco line, po jednom od najuspešnih brendova obuće u bivšoj Jugoslaviji, rade isključivo samo žene.

Restoran se nalazi nedaleko od centra Novog Pazara, a tokom letnjih mjeseci ovaj restoran će privući pažnju gostiju i bazenom koji će takođe biti samo za žene.

Sandžak Danas / Taktinfo
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *