Prve reakcije iz SPP-a – Kakva god bio rezultat nastavljamo borbu za bolje sutra

109


Nakon zatvaranja biračkih mjesta, portparolka Stranke pravde i pomirenja ističe da mala izlaznost ukazuje na činjenicu da su Bošnjaci izgubili vjeru u instituciju BNV-a.

“Prema prvim podacima kojima raspolažemo sa terena možemo reci da je izlaznost bila relativno mala, a to još jednom ukazuje na činjenicu da su Bošnjaci izgubili vjeru u instituciju Bošnjačkog nacionalnog vijeća, a sve radi pogrešnog vođenja koje traje već godinama. Izborni dan je protekao bez velikih ne regularnosti, a ono što je najbitnije protekao je bez incidenata. O preliminarnim rezultatima je još rano govoriti, ali želim istaći da je Stranka pravde i pomirenja u proteklom periodu vodila fer i korektnu kampanju, mogu reći i da smo bili najvidljivija stranka na terenu i da su naša vrata bila otvorena svima.”

Zahvalili su se svim članovima, simpatizerima i glasačima na povjerenju koje su im dali.

“Naglašavamo da kakav god rezultat bio nastavljamo borbu za bolje sutra svih nas, i to na načelima pravde i pomirenja Objavještavamo vas i da će predsjednik Stranke pravde i pomirenja i potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srbije gospodin Usame Zukorlić javnosti se obratiti nakon prvih preliminarnih rezultata.”
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *