Trendovi se mijenjaju iz dana u dan, ali profesionalna usluga i njega uvijek trebaju biti na visokom nivou. Kao iu drugim oblastima i poslovima, tako i kada su u pitanju kozmetički saloni i svijet ljepote općenito. Ono što je mnogo važnije od “lepih zidova” jeste pristup klijentu i način na koji se tretira koža i kosa. Danas je odlazak u kozmetičke salone postao dio svakodnevice gotovo svih jer su ti isti saloni zapravo mjesta gdje se opuštamo i uživamo. Mesta na kojima pored lepe kose ili kože sklapamo prijateljstva, gradimo odnose i poverenje sa ljudima u čije ruke se stavljamo. Postoji posebna veza između klijenta i salona, ​​složit će se mnogi.


slika

Kalmar ahir and skin butik dio je Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta.

FOTOGRAFIJE: MATEA SMOLčić SENčAR

Pročitajte također: Trenutni favorit ljepote broj 1 zaslužan je za zdravu i sjajnu kosu zgodne plesačice

Upravo jedna takva oaza ljepote je Kalmar Hair & Skin Boutique, čija je glavna misao vodilja omogućiti svakom klijentu da doživi umirujuće rituale, koji, osim odličnih fizičkih rezultata, jednostavno njeguju duh. To je mjesto gdje kosa, koža i nokti imaju poseban tretman – svaki put. Nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji, točnije u sklopu prekrasnog Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta, mjesta stvorenog za odmor iz snova.


slika

Pored njege kose, šišanja, farbanja i stiliziranja, Kalmarovi aduti su besprijekorni manikir, pedikir i depilacija.

KALMAR HAIR & SKIN BOUTIQUE

Pored njege kose, šišanja, farbanja i stiliziranja, Kalmarovi aduti su besprijekorni manikir, pedikir i depilacija, a ako želite profesionalno šminkanje, možete rezervirati i svoj termin za ovu uslugu. Wellness oaza za kosu je apsolutni hit i pruža potpuno senzualno i umirujuće iskustvo u kojem uživa svih pet čula, a sve uz pomoć vrhunskih proizvoda i brendova.

Pročitajte također: Zdrava kosa će uvijek biti u trendu: Pet koraka do pravilnog sušenja kose bez lomljenja!

Ovaj Butik, pre svega, čini da ulaskom u njega sve brige i eventualni problemi – ostaju iza vrata. Vrijeme je dragocjeno, danas možda više nego ikad i svako zaslužuje svojih 5 minuta samo za sebe. Važno je to znati prepoznati i priuštiti nešto u čemu uživamo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here