Današnji način života često se svodi na trku s vremenom: uvijek morate negdje stići, učiniti toliko mnogo … Mnoge žene provode dane pokušavajući se nositi s mnogim obavezama, a zanemaruju vlastito zdravlje i dobrobit. Upamtite – uvijek je pravo vrijeme da se brinete o sebi i to će vas podsjetiti Bellabeatov pametni sat sa značajnim imenom Vrijeme.

Na prvi pogled, Time je lijepo dizajniran sat, bezvremenski elegantan, koji se lako uklapa u različite modne stilove, ali iza klasičnog eksterijera stoji najnaprednija tehnologija posebno dizajnirana za žene. To ga čini vrhunskim wellness tragačem koji prati vaše aktivnosti, san, menstrualni ciklus i otpornost na stres, dajući uvid u to kako funkcionira vaš unutarnji, biološki sat.

Ovaj pametni uređaj bežično je povezan s mobilnom aplikacijom Bellabeat putem koje možete detaljno pratiti sve što vrijeme bilježi u stvarnom vremenu, uključujući broj učinjenih koraka i drugih aktivnosti tokom dana, koliko dugo i dobro spavate, na koju ste trenutno osjetljivost stres, i u kojem ste faza menstrualnog ciklusa.

Pročitajte i: Isprobala sam menstrualnu čašicu i olakšali ste si život! U početku mi je zamjerala, ali sada je obožavam i ne vraćam se više na uloške

U skladu s tim, vrijeme će vas podsjetiti što možete učiniti da se osjećate bolje – na primjer, ako niste aktivni duže vrijeme, upozorit će vas da se aktivirate. Ako vam je teže nositi se sa stresom, meditacije unutar aplikacije Bellabeat će vas smiriti i pomoći vam da pronađete svoj unutrašnji fokus.

Uz mogućnost praćenja menstrualnog ciklusa, kalkulator ovulacije olakšat će određivanje plodnih dana i predviđanje budućih ciklusa. Ovo su samo neke od mnogih značajki koje vam omogućuju da bolje upoznate sebe i učinkovitije organizirate svoj svakodnevni život kako biste živjeli zdravije, sretnije i ispunjenije živote.

Pročitajte i: Povijest ‘tetke’ koje smo se sramili: ‘Smiri se, sve će biti u redu. Nije strašno kao što mislite ‘

S ovim vrhunskim gadžetom nećete morati brinuti o svakodnevnom punjenju! Ovo koristi zamjenjivu bateriju koja traje do šest mjeseci, tako da ne gubite vrijedne podatke ni u jednom trenutku dana.

Napravljen je od hipoalergenskog nehrđajućeg čelika, koji je udoban i za osjetljivu kožu, a dostupan je u dvije verzije – srebrnoj i ružičasto -zlatnoj – a njegov profinjeni dizajn uklapa se u svaku priliku i kombinaciju stilova. Kako biste dodatno osvježili izgled, po želji možete zamijeniti metalnu narukvicu za sat kožnim remenom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here